sunnuntai 18. kesäkuuta 2023

KSH goes fashion!


 

Kallio second hand goes fashion!

Ideanamme on luoda kaikkien aikojen pähein look book second hand tyyliin tfc (time for print) periaatteella. Stailaamme sinut Kallio second handin vaatteilla ja asusteilla ja valokuvaajamme Sanni Saarelainen ikuistaa sinut filmille. Saat päivänaikana otetut kuvat ja kuvien käyttöoikeuden itsellesi, mutta niin saamme mekin. Etsimme kaikenlaisia malleja! 

Ilmottaudu mukaan malliksi 26.6.2023 mennessä: info@kalliosecondhand.fi Esitä samalla toive sinulle parhaimmasta ajasta, joko pe 30.6. klo 12-18 tai la 1.7. klo 12-18 välillä. Laitamme jokaiselle tapahtumaan mukaan mahtuneelle sähköpostilla lisäinfoa.


Kun saavut kaupalle, stailaamme sinut yhdessä. Stailaamiseen ja kuvaukseen on hyvä varata noin tunti aikaa, pyrimme aikatauluttamaan päivää, jotta kaikki sujuisi mallikkaasti. Voit tuoda mukanasi meikkejä tai muuta lookisi viimeistelemiseksi. Jos haluat yhteiskuvan kaverin tai kumppanin kanssa, kaikki ovat tervetulleet. Kuvaamme Kallio second hand kaupan lähettyvillä look book tyylisiä kuvia. Kaikista lopullisista kuvista teemme pienen kirjasen "Kallio second hand kesä 23", jota voi tulla ihastelemaan kaupalle. 

Tehdään tapahtumasta ikimuistoinen!

How crazy can you go?

Ei kommentteja: