torstai 22. huhtikuuta 2021

Kevätsiivous kaupalla!

                 Moikka Kallio second handin fanit! :) Meillä on kaupalla KEVÄTSIIVOUS! Nyt siivotaan oikein kunnolla, ja siksi meillä onkin nyt huikea tarjous "BUY ONE, GET ONE FREE!!!" Tämä tarjous koskee vaatteita. Kun ostat meiltä esimerkiksi 25 eurolla vaatteita, saat ILMAISEKSI vaatteita 25 euron arvosta! Jos ostat 50 eurolla, saat valita ILMAISIA vaatteita 50 eurolla jne. Takahuoneessa olevat vaatteet ovat normaalihintaisia ja ilmaiset vaatteet ovat etuhuoneessa. Ilmaiset vaatteet on merkattu. Tämä ALE on voimassa 25.4-9.5.2021. 

 Olemme edelleen auki ainoastaan ajanvarauksella. Varaa siis nyt nopeasti oma shoppailuaika joko instagram/facebook viestillä, sähköpostilla (info@kalliosecondhand.fi) tai whatsapp viestillä 044 9765444. Laita siis rohkeasti viestiä ja sovitaan sinulle sopiva shoppailuaika! Tule yksin tai kerää kaveriporukka ja tulkaa yhdessä shoppailemaan! Max. 3 hlöä. 

Tervetuloa penkomaan ja tekemään löytöjä! :) 

 #vintageshopsinhelsinki #vintageshopsinhel #helsinkivintage #vintagehelsinki #secondhand #vintage #vintageshop #vintageshopping #helsinki #supportlocal #smallbusiness #local #kivijalkakauppa #antique

Nähdään!

Ei kommentteja: